Reobertura d'establiments, locals i comerços
A partir d'avui 4 de maig, es permet la reobertura d'establiments, locals i comerços
Els establiments del sector alimentari han de seguir complint estrictament les normes generals de seguretat alimentaria i també complir totes les mesures específiques per a la prevenció de la transmissió de la COVID19 que les autoritats competents vagin indicant.
Aquestes mesures específiques per a evitar la propagació de la COVID-19 requereixen que els operadors econòmics reforcin els programes de neteja i desinfecció que ja tenen instaurats, i apliquin mesures concretes per a l'atenció al públic i per a realitzar el repartiment a domicili d'aliments i menjars preparats. En aquest sentit, des del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona han elaborat una guia que recull indicacions i recomanacions dirigides als establiments del sector minorista d'alimentació i la restauració comercial en aquesta situació excepcional derivada del coronavirus.
Guia mesures higiene i manipulacio sector minorista alimentacio i restauracio comercial