Reobertura d'establiments, locals i comerços

Dilluns, 4 de maig de 2020

A partir d'avui 4 de maig, es permet la reobertura d'establiments, locals i comerços

Preguntes sobre la reobertura al públic de comerç minorista (botigues) i de serveis, inclosa restauració i hostaleria

Els establiments del sector alimentari han de seguir complint estrictament les normes generals de seguretat alimentaria i també complir totes les mesures específiques per a la prevenció de la transmissió de la COVID19 que les autoritats competents vagin indicant.

Aquestes mesures específiques per a evitar la propagació de la COVID-19 requereixen que els operadors econòmics reforcin els programes de neteja i desinfecció que ja tenen instaurats, i apliquin mesures concretes per a l'atenció al públic i per a realitzar el repartiment a domicili d'aliments i menjars preparats. En aquest sentit, des del Servei de Salut Pública de  la Diputació de Barcelona han elaborat una guia que recull indicacions i recomanacions dirigides als establiments del sector minorista d'alimentació i la restauració comercial en aquesta situació excepcional derivada del coronavirus.

Guia mesures higiene i manipulacio sector minorista alimentacio i restauracio comercial 

Darrera actualització: 5.05.2020 | 18:18